Jožo Ráž zrazil cyklistu a odišiel. Jeho vyjadrenie šokuje!

Spevák a líder skupiny Elán Jožo Ráž čelí kritike po tom, ako mal v pondelok 10. júna kolíziu s cyklistom v Bratislave a z miesta nehody odišiel bez toho, aby pomohol zranenému.


Podľa svedka incidentu Ráž šoféroval svoje auto po Sasinkovej ulici, keď pred ním spadol cyklista. Ráž mal podľa svedka z miesta nehody odísť bez toho, aby sa cyklistu opýtal, či je v poriadku, alebo mu pomohol.

O tejto udalosti sme vás informovali včera. Vyjadrenie od speváka sa nám nepodarilo získať, nakoniec sa Ráž v reakcii na obvinenia pre TV Markíza vyjadril, že nechcel zastaviť, aby sa nestal stredobodom pozornosti médií a fanúšikov. „Aj tak ma všade všetci strašne radi fotia a všetci chcú so mnou niečo mať. Chcú podpis alebo vypiť si alebo čo,“ povedal Ráž.

[visual-link-preview encoded=“eyJ0eXBlIjoiaW50ZXJuYWwiLCJwb3N0Ijo5MDM2LCJwb3N0X2xhYmVsIjoixIxsw6Fub2sgOTAzNiAtIFNwZXbDoWsgSm/Fvm8gUsOhxb4gbWFsIHpyYXppxaUgY3lrbGlzdHUgYSBhdXRvbSBuZXphc3RhdmlsIiwidXJsIjoiIiwiaW1hZ2VfaWQiOjYwNjksImltYWdlX3VybCI6Imh0dHBzOi8vd3d3LmtyaW1pLXNwcmF2eS5zay93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvMjAyNC8wMy9iaWN5a2VsX25laG9kYV8tMjAyNC0wMy0yMS0xMi4xNC4xNC1lMTcxMTAxOTk1MDczMC5qcGciLCJ0aXRsZSI6IlNwZXbDoWsgSm/Fvm8gUsOhxb4gbWFsIHpyYXppxaUgY3lrbGlzdHUgYSBhdXRvbSBuZXphc3RhdmlsIiwic3VtbWFyeSI6IiIsInRlbXBsYXRlIjoidXNlX2RlZmF1bHRfZnJvbV9zZXR0aW5ncyJ9″]

Rážovo konanie odsúdili viacerí cyklisti a aktivisti. „Je to nemorálne a nezodpovedné správanie,“ povedal pre Denník N predseda Slovenského cykloklubu Roman Klement. „Ak by bol cyklista vážne zranený, Ráž by mohol byť zodpovedný za jeho smrť,“ dodal.

Polícia incident vyšetruje. Zatiaľ nie je jasné, či Ráž čelí akémukoľvek trestnému stíhaniu. Tento incident opäť poukazuje na zraniteľnosť cyklistov na cestách a na potrebu väčšej ohľaduplnosti vodičov voči cyklistom.

Pridajte sa k nám na Facebook! Pridajte sa k nám na Facebook!

Máte tip na článok?
NAPÍŠTE NÁM:

redakcia@krimi-spravy.sk

Dostávajte najdôležitejšie udalosti dňa mailom, aby vám neuniklo nič podstatné:

Zdieľaj článok