Mladý chlapec zomrel a kamaráti mu nepomohli ROŽŇAVA

Iba 15-ročný chlapec zomrel po tom, ako sa zúčastnil na večierku, na ktorom sa údajne nachádzali rôzne omamné látky. Tragédia sa odohrala v jednom z bytov a zarážajúce na nej je, že chlapcovi kamaráti neposkytli prvú pomoc a dokonca fotografiu jeho mŕtveho tela zdieľali na sociálnych sieťach s hanlivým textom.


Podľa informácií Televízie JOJ sa partia mladých ľudí zabávala v byte. Počas večierku mali údajne užívať rôzne druhy omamných látok. Po skončení večierka 15-ročný chlapec nezostal v byte sám, no ráno sa už neprebral. Záchranárov k nemu zavolali kamaráti až popoludní.

Na miesto ihneď vyslali ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci. Chlapcovi už žiaľ pomôcť nemohli a konštatovali jeho smrť. Príčina smrti zatiaľ nie je známa, no je pravdepodobné, že súvisí s užitím omamných látok. Prípad je predmetom vyšetrovania.

Polícia preveruje okolnosti tragédie a skúma aj konanie chlapcových kamarátov, ktorí mu neposkytli prvú pomoc a zdieľali fotografiu jeho mŕtveho tela na sociálnych sieťach.

Smrť 15-ročného chlapca opäť poukazuje na nebezpečenstvo užívania omamných látok a na dôležitosť včasnej pomoci v prípade núdze. Zároveň je dôležité zdôrazniť, že zdieľanie nevhodných a urážlivých materiálov na sociálnych sieťach, najmä v takýchto tragických prípadoch, je absolútne neakceptovateľné.

Tragédie ako táto sú mementom pre nás všetkých a mali by nás viesť k zodpovednému prístupu k životu a k vzájomnej úcte.

Pridajte sa k nám na Facebook! Pridajte sa k nám na Facebook!

Máte tip na článok?
NAPÍŠTE NÁM:

redakcia@krimi-spravy.sk

Dostávajte najdôležitejšie udalosti dňa mailom, aby vám neuniklo nič podstatné:

Zdieľaj článok