Streľba v rodinnom dome. Záchranári našli telá muža a ženy

PIATOK – 12:05

V piatok vyslali záchranárov do rodinného domu v Borskom Mikuláši v okrese Senica. Informuje o tom Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR na sociálnej sieti. Televízia JOJ uvádza, že muž mal zastreliť svoju manželku a následne spáchať samovraždu. Podľa susedov bol pár milý a dobrosrdečný.

Televízia ďalej uvádza, že údajne išlo o plánovanú smrť. „Muž zastrelil svoju ženu pomocou jatočnej pištole. Sedel vedľa nej na posteli. Obaja boli veľmi chorí. Žena mala rakovinu, jej muž slabé srdce,“ tvrdí televízia.

Podľa našich zistení na miesto tragédie dorazil syn nebohých manželov.

Tragickú udalosť potvrdila pre Bratislavský Štandard trnavská krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová. „Policajná hliadka bola dnes ráno privolaná ako asistencia hasičom pri otvorení rodinného domu v obci Borský Mikuláš. Na mieste bolo zistené, že manželia – muž (73) a žena (71), ktorí obývali daný dom, nejavia známky života. Obe osoby mali viditeľné zranenia a to stopy po použití pravdepodobne strelnej zbrane.“

Pridajte sa k nám na Facebook! Pridajte sa k nám na Facebook!

Hovorkyňa poznamenala, že vzhľadom na okolnosti, za ktorých mohlo dôjsť k ich úmrtiu, polícia okolie domu uzavrela a na miesto bol vyslaný krajský výjazd s vyšetrovateľom, ktorý zadokumentuje prípad a stanoví právnu kvalifikáciu skutku. „Polícia vyšetruje okolnosti úmrtia starších manželov. Informácie budeme neskôr aktualizovať,“ uzavrela Mária Linkešová.

Máte tip na článok?
NAPÍŠTE NÁM:

redakcia@krimi-spravy.sk

Dostávajte najdôležitejšie udalosti dňa mailom, aby vám neuniklo nič podstatné:

Zdieľaj článok