V areáli žilinskej nemocnici našli mŕtveho muža


V pondelok 30. októbra približne okolo obeda našli dvaja pracovníci žilinskej nemocnice pri vjazde do areálu nehybné telo muža.


Telo ležalo vedľa kontajnera neďaleko rámp. Na miesto bola privolaná posádka záchrannej zdravotnej služby, ktorá však mužovi už nedokázala pomôcť.

Obhliadajúci lekár na mieste predbežne vylúčil cudzie zavinenie. Podľa našich informácií išlo o muža, ktorý bol hospitalizovaný v žilinskej nemocnici s úrazom a na vlastnú žiadosť odišiel domov.

Pridajte sa k nám na Facebook! Pridajte sa k nám na Facebook!

[visual-link-preview encoded=“eyJ0eXBlIjoiaW50ZXJuYWwiLCJwb3N0IjozMDA0LCJwb3N0X2xhYmVsIjoixIxsw6Fub2sgMzAwNCAtIExhZGlzbGF2IG9kacWhaWVsIHogbmVtb2NuaWNlIGRvbW92LiBOYcWhbGkgaG8gbcWVdHZlaG8iLCJ1cmwiOiIiLCJpbWFnZV9pZCI6MTAwNSwiaW1hZ2VfdXJsIjoiaHR0cHM6Ly93d3cua3JpbWktc3ByYXZ5LnNrL3dwLWNvbnRlbnQvdXBsb2Fkcy8yMDIzLzA3LzEyLmpwZyIsInRpdGxlIjoiTGFkaXNsYXYgb2RpxaFpZWwgeiBuZW1vY25pY2UgZG9tb3YuIE5hxaFsaSBobyBtxZV0dmVobyIsInN1bW1hcnkiOiIiLCJ0ZW1wbGF0ZSI6InVzZV9kZWZhdWx0X2Zyb21fc2V0dGluZ3MifQ==“]

Tam však neprišiel a hľadala ho rodina a polícia. Išlo o vtedy hľadaného Ladislava Daniška z mestskej časti Trnové pri Žiline. Pátranie po nezvestnom sme zverejnili aj my na našej stránke. Síce ľudia sa snažili Ladislava nájsť, robili všetko preto, no bezúspešne. Mal úraz a bol dezorientovaný. Opakovane prosila o pomoc pri pátraní Miroslava Tavačová v skupinách združujúcich obyvateľov Trnového a Rosiny. Žiaľ, prišla už len smutná správa.

Máte tip na článok?
NAPÍŠTE NÁM:

redakcia@krimi-spravy.sk

Dostávajte najdôležitejšie udalosti dňa mailom, aby vám neuniklo nič podstatné:

Zdieľaj článok